Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΘΗΡΑΜΑΤΑΜε αφορμή τα πρόσφατα ατυχήματα οχημάτων με ζαρκάδια και αγριόχοιρους που οφείλονται στην τεράστια πληθυσμιακή αύξηση που καταγράφεται και στα δύο παραπάνω είδη στη χώρα μας.... και με δεδομένη την έλλειψη ενημερωτικών πινακίδων στις περιοχές που τα παραπάνω θηλαστικά διασχίζουν συχνά το οδικό δίκτυο, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης εφιστά την προσοχή όλων των οδηγών, ειδικά κατά το χάραμα και το σούρουπο που καταγράφεται πιο έντονη η κινητικότητα ιδίως του αγριόχοιρου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.