Παιδί θαύμα τρελαίνει τη Γαλλία: Δείτε τα κατορθώματα του και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Πρόκειται για παδί θαύμα αφού τα κατορθώματα του, αν και είναι μόλις 17 ετών είναι μοναδικά. Μιλάμε για έναν 17χρονο Γάλλο που έχει τρελάνει τη Γαλλία.


Πρόκειται για τον πιο νέο ακαδημαϊκό στο πανεπιστήμιο της Λιλ, ο οποίος πριν καλά, καλά ενηλικιωθεί κατέχει τίτλους που κανείς συνήθως κατέχει εκεί κοντά στα 30.

Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Ουγκώ Σμπάι είναι κάτοχος διδακτορικού από το πανεπιστήμιο της Λιλ.

Νωρίτερα, είχε ολοκληρώσει το βασικό κύκλο σπουδών στο Πολυτεχνείο της Λωζάνης, ακολουθώντας στη συνέχεια μεταπτυχιακό στην πληροφορική, αλλά και τη νομική της Σορβόνης.

«Κανονικά το διδακτορικό απαιτεί τρία χρόνια, ωστόσο όλοι συμφώνησαν ώστε να το ολοκληρώσω σε έναν» δηλώνει ο ίδιος, για τον τίτλο πληροφορικής που μόλις του απονεμήθηκε από το πανεπιστήμιο της Λιλ.

Ο νεαρός από το Παρίσι φαίνεται πως ολοκλήρωσε την διατριβή του σε μόλις 13 μήνες και το θέμα της κάθε άλλο παρά απλοϊκό θα το χαρακτήριζε κανείς.

«Συστήματα έξυπνης βιοντεοπαρακολούθησης σε περιβάλλοντα τύππυ FOG/GLOUD».

Και μπορεί ο γιος πληροφορικάριων να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Οξφόρδη της Αγγλίας για τα επόμενα ακαδημαϊκά του βήματα στην πληροφορίκη, ωστόσο δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να κάνει ένα τεστ IQ. Η πορεία του ως σήμερα αποδεικνύει περίτρανα πως πρόκειται για παιδί θαύμα.

Με το απολυτήριο λυκείου στην τσέπη από την ηλικία των 12 ετών, ο Ουγκώ σπούδασε τέσσερα χρόνια στο Πολυτεχνείο της Λοζάνης στην Ελβετία, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε μεταπτυχιακό στην γενική πληροφορική.

Παράλληλα, γράφτηκε στη νομική του πανεπιστημίου της Σορβόνης στο Παρίσι, από όπου απέκτησε άλλον ένα μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Όπως μάλιστα δηλώνει στα γαλλικά ΜΜΕ, δεν έχει ακόμη καταλήξει αν θα ακολουθήσει καριέρα στη νομική, την εκπαίδευση ή με τον τομέα της βιομηχανίας.

tribune

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.