ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ


Η Εφορευτική Επιτροπή του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, που εκλέχτηκε στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Τετάρτης 2 Μαΐου συνεδρίασε και αποφάσισε να ορίσει αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέων οργάνων (Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή, Αντιπροσώπους για το ΕΚΚ και την ΟΙΥΕ) το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 από τις 11πμ έως 5μμ και την Κυριακή 13 Μαΐου από τις 11πμ έως τις 6μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24)

.Η Εφορευτική Επιτροπή θα δέχεται αιτήσεις υποψηφιότητας μέχρι και τη Δευτέρα 7 Μαΐου είτε στα γραφεία του συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, Αγίας Λαύρας 24, κατά τις ώρες 7-8μμ, είτε κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6942658993.

Παρακαλούνται τα μέλη να φροντίσουν για την τακτοποίηση των συνδρομών τους.

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την το βιβλιάριο υγείας ή την ταυτότητα σας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.