Σημαντική η στήριξη των πολιτών και των φορέων της Πιερίας στο έργο του Νοσοκομείου Κατερίνης

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και ευγνώμων δηλώνει ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται από εθελοντικές ομάδες, φορείς κα συλλόγους αλλά και πολίτες...


στο έργο του Νοσοκομείου, και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.


Δωρεές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ


«Οφείλω να ευχαριστήσω την Εθελοντική Ομάδα Δράσης για δωρεές σε υλικό συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, που γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο Νοσοκομείο Κατερίνης, από την πρώτη σχεδόν στιγμή ανάληψης των καθηκόντων μου ως Διοικητής. Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από τη στήριξη των πολιτών της Πιερίας, των φορέων, των συλλόγων, αλλά και των εθελοντικών ομάδων, που με δική τους πρωτοβουλία και αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητα του έργου του νοσοκομείου, τις επίπονες και συστηματικές προσπάθειες των ιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού, των διοικητικών υπαλλήλων, όλων όσοι εργάζονται, θέλησαν και εξακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον να συνεισφέρουν» τόνισε ο Διοικητής κ. Μυστρίδης.
Στις δωρεές που γίνονται περιλαμβάνεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φάρμακα, γάζες, σεντόνια, σκεπάσματα, γενικά αναλώσιμα είδη, που συμπληρώνουν τα ήδη υπάρχοντα.


Ο Διοικητής
Ανέστης Μυστρίδης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.