ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΔΗΜΗΝΑ «Αμαρτίες γονέων …και τέκνων » στη Βέροια
Aπό τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BEΡΟΙΑΣ και τις εκδόσεις «ΜΑΤΙ» θα παρουσιασθεί την Τετάρτη[23-5-2018] το βιβλίο του Δικηγόρου και Επιμελητή Ανηλίκων ε.τ. της Κατερίνης Δημητρίου Δημηνά με τον τίτλο «Αμαρτίες γονέων …και τέκνων»

Στο...βιβλίο περιγράφονται 23 δραματικές περιπτώσεις ανηλίκων ,παιδιών και εφήβων, που έφτασαν στα Δικαστήρια Ανηλίκων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων του Π.Κ Στόχος του πονήματος είναι η παρουσίαση των ποικίλων κοινωνικών κινδύνων, που απειλούν τους νέους κατά το κρίσιμο στάδιο της διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους και η ευαισθητοποίηση των γονέων και όσων άλλων ασχολούνται με τους νέους πάνω στα αίτια που οδηγούν τους ανηλίκους σε παραβατική συμπεριφορά ,προκειμένου να παίρνουν εγκαίρως τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα.

.Το βιβλίο θα παρουσιασθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας την Τετάρτη [23-5-2018] και ώρα 18.30 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. 1] Φώτης Καραβασίλης -Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας 2] Θεόδωρος Καρράς, Δικηγόρος-Ποινικολόγος και 3] ο συγγραφέας Δημήτριος Δημηνάς .

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου, Καθηγήτρια Φιλόλογος ,η οποία θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.