Μόλις χθες, μια ομάδα «αγνώστων στοιχείων» φέρεται να επιτέθηκε σε Κούρδους στο ελληνικό νησί της Λέσβου, αφήνοντας 7 τραυματίες Κούρδους. Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών , η περιβόητη ΜΙΤ είναι ύποπτη ότι έχει κάποιο ρόλο στο περιστατικό, αναφέρει γνωστή ξένη κουρδική ιστοσελίδα .

Οι εκθέσεις δείχνουν ότι μια «αγνώστων » στοιχείων ομάδα από άτομα προσπάθησε να μετατρέψει το περιστατικό σε μια κουρδική-αραβική σύγκρουση.Η φημολογία για τρεις νεκρούς ως αποτέλεσμα της δράσης ισλαμιστών που μάλιστα δημοσιοποιείται και από ιστοσελίδες (επίσημες ή όχι) διαψεύδεται από τις Αρχές, υπάρχουν όμως πολλοί τραυματίες.


Οι Έλληνες και οι Κούρδοι στο στρατόπεδο δήλωσαν ότι υποπτεύονται ότι η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών, η οποία ενδεχομένως να είχε ενεργό ρόλο στο περιστατικό.

Δύο προηγούμενα παρόμοια περιστατικά στην ίδια περιοχή ενισχύουν τις αμφιβολίες για το ρόλο της τουρκικής MIT.

Η ΜΙΤ, σε συνεργασία με Τούρκους πράκτορες που έχουν πιθανόν έχουν διεισδύσει στη χώρα μας έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους , από ότι φαίνεται και εντός των στρατοπέδων προσφύγων και πιθανόν λέμε να υπάρχει γενικότερο αποσταθεροποιήσεως στα μυαλά των αξιωματούχων στην Άγκυρα, κατά της ελληνικής επικράτειας με » επιχειρήσεις» αυτού του τύπου.

Υπενθυμίζεται πολύ παλαιότερο δημοσίευμα η Ισραηλινή αντικατασκοπεία, είχε αποκαλύψει στις ελληνικές αρχές σχέδιο με στόχο ελληνικά νησιά.


Η MOSSAD είχε κάνει λόγο για ύπουλο τουρκικό σχέδιο με «τζιχαντιστές» εντός ελληνικών νήσων.

Ο “αφοπολισμός” αυτών των νησιών θα άνοιγε τη πόρτα στην Τουρκία για την γεω-πολιτική διείσδυση στην νοτιο-ανατολική ενεργειακή πτέρυγα.

Όλα αυτά καταδεικνύουν, εφόσον αποδειχθεί εμπλοκή της ΜΙΤ τελικά, τουρκικές ειδικές ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους Τούρκους με στόχο τη δημιουργία κλίματος σε όλη την ελληνική επικράτεια.