ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΕΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Η ομοσπονδία οικοδομών Ελλάδας που αποτελεί μια μαχητική – αγωνιστική ομοσπονδία, με καθημερινούς αγώνες από το μετερίζι της ταξικής πάλης, καλεί τα σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους, ανέργους του κλάδου, να συμμετάσχουν στον ταξικό γιορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

Το Δ.Σ. οικοδόμων Κατερίνης κάνοντας copy paste το κάλεσμα της ομοσπονδίας οικοδόμων Ελλάδας, έκανε τις ανάλογες μηχανορραφίες στο κείμενο, αφαιρώντας κομμάτια της ανακοίνωσης ( ούτε μια ανακοίνωση δεν γράφουν μόνοι τους ) και κυρίως εκείνο το τμήμα που καλεί τους εργαζόμενους στις κατασκευές, να πάρουν μαχητικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα.

Και αφού έκοψε την ανακοίνωση στα μέτρα του, καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου, να πάρουν μέρος στην εργατική πρωτομαγιά με την νόθα και φιλοεργοδοτική – συμβιβασμένη ηγεσία του εργατικού κέντρου Κατερίνης.

Αλήθεια υιοθέτει το απεργιακό – αγωνιστικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, το εργατικό κέντρο Κατερίνης?

Η παραποίηση της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας τους εκθέτει και αναδεικνύει τον καιροσκοπισμό της διοίκησης του σωματείου οικοδόμων Κατερίνης, που συνεχίζει να δρα με ιδιοτελείς σκοπούς, συνεχίζοντας την εκφυλιστική δράση του, μένοντας συνειδητά μακριά από τους εργαζόμενους του κλάδου και κυρίως τους άνεργους, από τα πρώτα θύματα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης με την κατάρρευση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Αλήθεια τι μέτρα πήρε το σωματείο για την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και ανέργων στις εκδηλώσεις για την εργατική πρωτομαγιά ?

Έκανε Γ.Σ. για να μιλήσει για τα αιτήματα, για την ανάγκη συμμετοχής των εργαζόμενων – ανέργων στους αγώνες ?

Έβγαλε πρόγραμμα περιοδειών, πρόγραμμα εξορμήσεων σε χώρους δουλειάς?

Θα πραγματοποίηση καμιά σύσκεψη ?

Πήρε απόφαση για κάποια εκδήλωση με ειδική μέριμνα για τους ανέργους?

Η νέα διοίκηση του σωματείου οικοδόμων Κατερίνης, ακλουθώντας την πεπατημένη των προηγούμενων συνταξιούχων εργατοπατέρων, που ουσιαστικά παρέδωσαν σε αυτούς, συνεχίζει τον εκφυλιστικό τρόπο λειτουργιάς του σωματείου, για να συντηρείται μόνο ο συσχετισμός δύναμης, που υποτάσσεται στον φιλοεργοδοτικό – φιλοκυβερνητικό και συμβιβασμένο συνδικαλισμό, μαζί με τις προσωπικές φιλοδοξίες και τα ιδιοτελή συμφέροντα.

Ο αρνητικός αυτός συσχετισμός δύναμης για τα εργατικά συμφέροντα, για τα συμφέροντα των εργαζομένων του κλάδου, βάζει εμπόδια στην συσπείρωση των εργαζομένων - ανέργων, στην ανάπτυξη μαζικών αγώνων, στην διεκδίκηση των αιτημάτων.Σαββίδης Παναγιώτης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.