Εκδήλωση στο Φιλοσοφικό Καφενείο Κατερίνης: Πόσο τελικά γνωρίζουμε τον εαυτό μας;
Αν θέλουμε να βγούμε από τον πνευματικό λήθαργο ας ακολουθήσουμε τον δρόμο της αυτογνωσίας. Στο φιλοσοφικό καφενείο απλά καταθέτουμε τη γνώμη μας και ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας δίχως να επιδιώκουμε να πείσουμε ή να αλλάξουμε κανέναν.
Ο καθένας αποκομίζει αυτά που θα του φανούν χρήσιμα, ανάλογα με τον τρόπο που σκέφτεται και με τις καταγραφές που έχει.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Φιλοσοφικό Καφενείο την Τετάρτη 16 Μαΐου, στις 8:00μμ στην αίθουσα της Εστίας, Ειρήνης 31(δίπλα στο πρώην Γυμνάσιο Αρρένων Κατερίνης).
Την εισήγηση και τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει ο ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και ομοιοπαθητικός κ. Κωνσταντίνος Φυτόπουλος.Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.