Εργατικό Κέντρο Κατερίνης: Υποβολή ερωτημάτων για συνταξιοδοτικό και ομαδικά εργαστήρια
Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (Παράρτημα Κ. Μακεδονίας) σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης πρόκειται να υλοποιήσουν την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 τα παρακάτω ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής:...Α) Ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού», ώρα 14:00, το οποίο απευθύνεται σε ανέργους, άτομα που ενδιαφέρονται για επαγγελματικό επαναπροσανατολισμό/ επαγγελματική κινητικότητα ή σε όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες διά βίου διαχείρισης της σταδιοδρομίας.

 Στόχος του εργαστηρίου είναι να ανταποκρίνονται οι συμμετέχοντες στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς εργασίας.

Το εργαστήριo θα υλοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης,

Αγίας Λαύρας 24, Κατερίνη.

Β) Ομαδικό εργαστήριο συμβουλευτικής με θέμα: «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους», ώρα 16:30, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους που βιώνουν συναισθήματα άγχους, που πηγάζουν ή σχετίζονται με την εργασία τους. Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις γενεσιουργές αιτίες του άγχους και να εφαρμόσουν συγκεκριμένες τεχνικές αντιμετώπισής του.

Το εργαστήριo θα υλοποιηθεί στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης,

Μητροπόλεως 2, Κατερίνη.
Τέλος, την ίδια ημέρα και ώρα 14:00 – 18:00 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης, σύμβουλος της Μονάδας της Βέροιας θα καταγράφει ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων σχετικά με: α) το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις κλπ.) και β) τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ.).

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι ΔΩΡΕΑΝ, όπως και η παροχή όλων των υπηρεσιών της Μονάδας Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ (παράρτημα Κ. Μακεδονίας – Βέροια). Διέπονται δε από τον «Κώδικα Δεοντολογίας στην παροχή υπηρεσιών Δια Βίου Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας», καθώς και τις διατάξεις που αφορούν στη διαχείριση προσωπικών δεδομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε:

Α) Στο Περιφερειακό ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κ. Μακεδονίας, Σ. Πέτρουλα 5, Τ.Κ. 59100, Βέροια, τηλ.: 23310 24424, e-mail: centralmacedonia@reg.inegsee.gr & inekmak@otenet.gr, Site: www.inegsee.gr, πρόσωπα επικοινωνίας: Δημητριάδου Θωμαή, Μπαρμπαρούση Στέλλα, Φουτσιτζόγλου Κορνηλία και

Β) Στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης, Αγίας Λαύρας 24, Κατερίνη, τηλ. 23510 23888, Πρόσωπο επικοινωνίας: Κωνσταντίνου Δέσποινα

Τα εργαστήρια οργανώνονται στα πλαίσια του Υποέργου 1 «Λειτουργία των εξ’ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσιών νομικής και επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής στις Μονάδες παροχής υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής των ανέργων στα εξειδικευμένα κέντρα προώθησης στην απασχόληση στον άξονα των λιγότερο αναπτυγμένων περιφερειών (ΛΑΠ)» της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων»


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.