ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΟΡΙΝΟΥ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ.Με συμμετοχή πλήθους μαθητών και γονέων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κορινού η παρουσίαση του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας «Μετά το Γυμνάσιο, τι;»....
Το πρόγραμμα συντόνισε η καθηγήτρια της Τεχνολογίας κ. Ζαπουνίδου Χρυσή σε συνεργασία με την 
καθηγήτρια Πληροφορικής κ. Γκανά Φωτεινή, ενώ στην παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος συμμετείχαν οι 35 μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος αναπτύχθηκαν δράσεις και διερευνήθηκαν οι επιλογές σπουδών των αποφοίτων του γυμνασίου και οι επαγγελματικές προοπτικές που αυτές προσφέρουν. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στο ΚΕΣΥΠ και στα Επαγγελματικά Λύκεια της Κατερίνης, όπου οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού και να ενημερωθούν για τη λειτουργία και το πρόγραμμα σπουδών των ΕΠΑΛ.

Στην παρουσίαση του προγράμματος παραβρέθηκε και ο Υπεύθυνος του ΚΕΣΥΠ Πιερίας κ. Χαράλαμπος Αργυρόπουλος, ο οποίος αφού συνεχάρη τις καθηγήτριες και τους μαθητές για το πρόγραμμα που υλοποίησαν, αναφέρθηκε στις επιλογές σπουδών που έχουν οι απόφοιτοι των γυμνασίων της χώρας μας και απάντησε σε πλήθος ερωτημάτων των μαθητών αλλά και των γονέων που παρακολούθησαν την παρουσίαση.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διευθυντής του σχολείου κ. Πούτης Ιωάννης ενημέρωσε τους παριστάμενους γονείς και μαθητές σχετικά με το νέο τρόπο ηλεκτρονικής εγγραφής των αποφοίτων του γυμνασίου στα λύκεια.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.