ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤο Κίνημα Αλλαγής, το προοδευτικό κίνημα της νέας εποχής, μετά τη συγκρότηση των κεντρικών του οργάνων και των τομέων πολιτικής προχωρά σε συγκρότηση των δυνάμεων του κατά νομό σε όλη την Ελλάδα.


Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε σήμερα 14/05/2018 στο νομό μας μετά από διαβούλευση και εσωτερική εκλογή των μελών της η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.


Η σύνθεση της Νομαρχιακής επιτροπής έχει ως εξής:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ :

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ : ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΚΙΤΙΞΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ : ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ : ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ : ΚΑΝΔΥΛΑΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ : ΓΚΟΥΤΖΑ ΜΑΡΙΑ
ΕΒΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ: ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ : ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑΣ : ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : ΠΟΙΚΙΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής και τον Ιούνιο θα εκλεγούν σε κάθε δήμο του νομού μας οι συντονιστικές επιτροπές των δημοτικών οργανώσεων. Μην μείνεις θεατής, ένωσε την φωνή σου με τη δική μας.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.