Ευχαριστήριο Τοπικής Κοινότητας Νέας Εφέσου

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω & δημόσια την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Ι. Μαυρίδου για την ασφαλτόστρωση επικίνδυνων τμημάτων στην 5η Ε. Ο. Από Κατερίνη προς Νέα Εφεσο.
Με τις παρεμβάσεις που έγιναν στο παραπάνω οδικό άξονα γίνεται ασφαλέστερη η κυκλοφορία των οχημάτων αφού τελειώσει και η διαγράμμιση η οποία ακολουθεί..
Πρόεδρος Τ. Κ. Νέας Εφέσου


Μπάμπης Κουτσιμάνης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.