ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Το υπουργείο Παιδείας στη σπουδή του να περικόψει δαπάνες και να εφαρμόσει επακριβώς τις μνημονικές επιταγές, δεν ακολουθεί πλέον ούτε τις νομότυπες διαδικασίες.
Είδαμε έτσι να απουσιάζει από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών ο τομέας πληροφορικής του 1ου ΕΠΑΛ. Η κατάργηση του τομέα έγινε χωρίς να έχει κοινοποιηθεί κάποια σχετική απόφαση και παρά τη δέσμευση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης και τη σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ σε συνάντηση που έγινε στη ΔιΔε Πιερίας παρουσία αντιπροσωπείας εκπαιδευτικών, αιρετών και μελών της ΕΛΜΕ Πιερίας, να μην υπάρξει καμία αλλαγή.

Απαιτούμε άμεσα, ν’ ανοίξει η πλατφόρμα εγγραφών του
1ου ΕΠΑΛ και για τον τομέα πληροφορικής.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.