ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»....
Το Δ.Σ. της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣμε την υποστήριξη του ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΔΙΟΝΥΣΗ Α. ΠΑΣΧΑΛΗ»σας προσκαλεί στην εκδήλωση για τα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ Δ. ΘΡΑΚΗΣ» την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντροτου συλλόγου με θέμα «Η συμβολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην ανάπτυξη της Θράκης».

Στην εκδήλωση συμμετέχει το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΡΑΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ»,εισηγητής ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και η χορωδία Θρακικής Εστίας Κατερίνης και των ΚουμπαγιωτώνΚορινού «Άγιος Γρηγόριος Καλλίδης».

Με τιμή
το ΔΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.