ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

20 Μαΐου 2018

ΕΝ ΨΥΧΡΩ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου
Σφίγγει ο κλοιός για τον Αλέξη. Δεν μπορεί να σταθεί με νέα μείωση συντάξεων και του αφορολόγητου ορίου. Εδώ θα πέσει το βάρος των διαπραγματεύσεων για αναστολή των νέων μέτρων.
**

Προμηνύεται κατά συνέπεια θερμό καλοκαίρι με το ενδεχόμενο να οδηγήσει σε πρόωρες κάλπες ή σε νέα αγορά χρόνου από την κυβέρνηση.
**
Σημεία ενθαρρυντικά για τον Τσίπρα δεν υπάρχουν εκτός κι αν μας έρθουν από τη νέα κυβέρνηση της Ιταλίας, όπου η παρέα του Γκρίλο ορθώνει ανάστημα στους Γερμανούς, ζητώντας κούρεμα του χρέους κατά 250 δις ευρώ.
**
Και δεν μπορεί, όπως αντιλαμβάνεσθε, μια Ευρωπαϊκή Ένωση να πορεύεται εξακολουθώντας πολιτική δύο μέτρων και δύο σταθμών.
**
Βέβαια τα μέτρα που θέτει το ιερατείο της ΕΕ τίθενται πάντα με μια γκεμπελική διάθεση και δεν αποκλείεται μια δέσμη ελαφρύνσεων για να διευκολυνθεί η κυβέρνηση Τσίπρα που έδειξε άλλωστε ότι είναι ένα καλό υπάκουο παιδί στις εντολές των δανειστών.
**
Για εμάς το δίλημμα Αλέξης ή Κυριάκος είναι ένα ψευτοδίλημμα, η ουσία είναι μία. Από ποιόν θέλετε να συνεχιστεί η λιτότητα, αφού κατά βάση τα δύο μεγάλα κόμματα ταυτίζονται και ομονοούν και δεν υπάρχει ελπίδα και φωνή ανατροπής από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.
**
Ανοικτό ακόμη είναι το θέμα να πάρει ο Τσίπρας ένα πολιτικό μπόνους από τους Γερμανούς καθότι υπάρχουν αρκετά θέματα προς διευθέτηση, όπως η ονοματολογία στο θέμα των Σκοπίων, τα πετρέλαια του Αιγαίου και οι εξοπλισμοί.
**
Αφού γίνει λοιπόν λίγη ακόμα βρώμικη δουλειά, μετά θα αναζητηθεί ένας άλλος τοποτηρητής για να συνεχίσει το αποικιοκρατικό καθεστώς που εμείς και η επόμενη γενιά θα επιλέξουμε.


Αναρτήθηκε από imerisiapierias στις 09:30

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.