Κύκλωμα νοσηλευτών πωλούσε παράνομα φάρμακα για καρκίνο - Συλλήψεις στο Λαϊκό νοσοκομείο.Πολύ κοντά στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος εργαζομένων στον τομέα της υγείας που διακινούσαν παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα φαίνεται ότι βρίσκεται η Οικονομική Αστυνομία - 

Έχουν γίνει ήδη 20 συλλήψεις, δύο εκ των οποίων είναι εργαζόμενες στο Λαϊκό νοσοκομείο....
Τον πόνο και την απελπισία ανθρώπων που υποφέρουν από καρκίνο φαίνεται ότι εκμεταλλεύονταν εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, και μάλιστα στο Λαϊκό νοσοκομείο Αθηνών. Η οικονομική Αστυνομία έχει προβεί ήδη σε 20 συλλήψεις, δύο εκ των οποίων είναι εργαζόμενες βοηθοί νοσηλευτικής στο Λαϊκό νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Κεντρική Μονάδα Διάλυσης κυτταροστατικών (ογκολογικών) φαρμάκων που χορηγούνται στους καρκινοπαθείς στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για κύκλωμα που αποτελείται από γιατρούς, νοσηλευτές, βοηθούς νοσηλευτών και φαρμακοποιοί που φέρονται να διακινούν παράνομα πανάκριβα αντικαρκινικά φάρμακα και σκευάσματα που δεν πωλούνται στην αγορά, αλλά δίνονται μόνο σε νοσοκομεία.

Η επιχείρηση διαλεύκανσης του κυκλώματος ξεκίνησε πριν 6 μήνες μετά από σοβαρή καταγγελία και βρίσκεται υπό την εποπτεία της Οικονομικής Αστυνομίας, ενώ έχουν επεκταθεί και εκτός Αθηνών, σε επαρχιακές πόλεις, με κεντρικό άξονα ένα δημόσιο και ένα ιδιωτικό νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.