Δήλωση υποψηφιότητας Γιάννη Κουρινιώτη

Πριν από δύο χρόνια, είχα τη τιμή να αναλάβω την προεδρεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε) της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, μιας ιστορικής και λαμπρής οργάνωσης, την οποία έχουν υπηρετήσει άξιοι Πρόεδροι και Μέλη. Στις 13 Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία, τηρώντας τις καταστατικές της διαδικασίες, όπως αυτές ψηφίστηκαν στο πρόσφατο συνέδριό μας, διεξάγει εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέων προσώπων στα κομματικά μας όργανα.

Πιστός στην ιδεολογία της μεγάλης μας παράταξης που ίδρυσε ο αείμνηστος Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, την οποία υπηρετώ από τα νεανικά μου χρόνια, δηλώνω την επιθυμία μου να διεκδικήσω, για ακόμη μία φορά, τη θέση του προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε). Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτό τον μεγάλο αγώνα που δίνει ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης δεν περισσεύει κανείς. Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εκφράζει τον ορθό πολιτικό λόγο, με συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενάντια στον κάθε μορφής λαϊκισμό. Η θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ, που διεκδικώ να υπηρετήσω για ακόμη μία φορά, είναι ο σύνδεσμος της βάσης του κόμματος με το κέντρο λήψεως των αποφάσεων.

Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες, σας καλώ την Κυριακή 13 Μαίου 2018 να συμμετέχετε στην εκλογική διαδικασία γιατί όσο περισσότεροι λάβουν μέρος τόσο καλύτερη αντιπροσώπευση θα έχουν τα εκλεγμένα μέλη. Η Ν.Δ. έχει μεγάλο πλούτο σε στελέχη όλων των βαθμίδων και στη συγκεκριμένη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι η συμμετοχή όλων σε κάθε διαδικασία, ώστε να οδηγήσουμε το κόμμα, στις επόμενες εθνικές εκλογές κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων.


Με εκτίμηση,
Γιάννης Κουρινιώτης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.