Με ένα προκλητικό ανθελληνικό βίντεο ο Ερντογάν γιορτάζει την Άλωση της ΠόλεωςΜε ένα προκλητικό ανθελληνικό βίντεο ο Ερντογάν γιορτάζει την Άλωση της Πόλεως
ΠΗΓΗ  Grothia.gr

Με ένα βίντεο που βρίθει οθωμανικού κιτς γιόρτασε την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως ο Ερντογάν και η τουρκική προεδρεία. Το βίντεο περιδιαβαίνει εντός τριών λεπτών και πενήντα δευτερολέπτων την τουρκική ιστορία από τον Μωάμεθ τον Β’, περνάει από τον Μεντερές και φτάνει εν τέλει φυσικά στον Ερντογάν.

Όσον αφορά την Άλωση της Πόλεως, επιστρατεύονται παιδικά εφέ, που μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν με τον Μωάμεθ να εφορμά έφιππος στην Πόλη, περνώντας πάνω από τον Βόσπορο!
Smiley face


Το ζητούμενο, όμως, δεν είναι η αισθητική των τούρκων, αλλά το γεγονός πως αυτοί γιορτάζουν σε επίπεδο κράτους την Άλωση της Πόλεως, που σηματοδοτεί την απαρχή του δικού τους κράτους, ενώ αντιστοίχως στο ελλαδιστάν ουδείς, πλην Χρυσής Αυγής, θα τιμήσει τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλεως.

Σε πλήρη αντίθεση με τον εσμό των προσκυνημένων, η Χρυσή Αυγή σήμερα στις 18:45 θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, προς τιμή αυτών των τελευταίων υπερασπιστών του Ελληνισμού, πριν το σκότος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας φτάσει απειλητικά μέχρι τις πύλες της Ευρώπης.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.