Επίσκεψη του Διοικητή ΓΝ Κατερίνης στο Δ/ντή της Δ/νσης Δασών ΠιερίαςΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δ/ντή της Δ/νσης Δασών Πιερίας κ. Γεώργιο Μαυρίδη πραγματοποίησε, την Τετάρτη 9 Μαΐου, ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος όπως το συνιδιόκτητο δάσος του ΓΝΚ, η διαχείριση των υλοτομιών και βοσκοτόπων, καθώς και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου του Κ.Τ.Γ.Κ. & Δασών που βρίσκεται μέσα στο χώρο των παλαιών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου. Εξετάστηκαν προοπτικές συνεργασίας και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε θέματα προστασίας του δάσους και της ευρύτερης περιοχής του.

Τόσο ο Διοικητής του Νοσοκομείο Κατερίνης όσο και ο Διευθυντής της Δ/νσης Δασών Πιερίας επιβεβαίωσαν ότι θεωρούν τη συνεργασία δεδομένη και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται προς όφελος των πολιτών της Πιερίας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.