Πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Φώτιο η «Ημέρα "Νέων Καλλιτεχνών" (Μουσών Καινοπραγία)»
Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος «Άγιος Φώτιος» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εγκεκριμένη δράση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο: «Ημέρα "Νέων Καλλιτεχνών" (Μουσών Καινοπραγία)».
Η παραπάνω δράση πραγματοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας- Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μακεδονίας-Θράκης «ΕΣΑΕΙ ΕΝ ΡΟΗ», τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον τομέα Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ, ΑΠΘ και το Ινστιτούτο Διατροφικών Μελετών και Ερευνών.

Στην παραπάνω εκδήλωση συμμετείχαν χορευτικά σχήματα από τη Βέροια, το Κιλκίς και την Κατερίνη. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις καλοδουλεμένες χορογραφίες, τις υπέροχες στολές και μουσικές που είχαν ως θέμα: «Η Ελλάδα στο σήμερα και στο χθες».
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου «Άγιος Φώτιος». Ευχαριστούμε θερμά τον πανοσιολογιότατο πατέρα Παύλο, τον πανοσιολογιότατο πατέρα Διονύσιο, καθώς και τον Υπεύθυνο του Πνευματικού Κέντρου «Αγίου Φωτίου»/ εθελοντή κ. Λευτέρη Τσιρώνη, την Υπεύθυνη καθαριότητας/ εθελόντρια κ. Ανθή Τσιρώνη και τον φωτιστή κ. Γεώργιο Ηλιόπουλο για τη σημαντική τους βοήθεια στην ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης και για τη φροντίδα του χόρου.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη χορογράφο κ. Φούλα Σαλασίδου και τις καθηγήτριες της σχολής της κ. Τσουγκράνη Βερονίκη και κ. Περτσικάπα Σοφία, οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα για την καλύτερη οργάνωση της βραδιάς.
Τέτοιες συνεργασίες προάγουν το πολιτιστικό και πολιτισμικό επίπεδο της πόλης μας. Ευελπιστούμε, «επ’ αγαθώ» της νεολαίας μας, η συνεργασία αυτή να έχει συνέχεια.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.