Καταγγελία
Το Σωματείο Οικοδόμων Κατερίνης, καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση του Ισραήλ ενάντια σε άμαχους διαδηλωτές, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Παλαιστινιακό λαό.
Στηρίζουμε την επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος και τη δημιουργία ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ, όπου θα συνυπάρχει ειρηνικά με το κράτος του Ισραήλ.
Συνάδελφοι, για μια ακόμη φορά θα φωνάξουμε ότι ο κόσμος της εργασίας, παντού σε όλο τον κόσμο δεν έχει να χωρίσει τίποτα. Όλα γίνονται για τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των δρόμων μεταφοράς τους.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ 

 ΣΤΕΦΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.