Η κα. Σίσσυ Παυλοπούλου, πρώτη κυρία της χώρας, στην Κατερίνη στον εορτασμό της γιορτής της Μητέρας από το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής Οργάνωσης Γυναικών «οι Ολυμπιάδες»

Κυριακή 13 Μαΐου στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη»


Την κα. Σίσσυ Παυλοπούλου, πρώτη κυρία της χώρας και μέλος της επιστημονικής επιτροπής και την κα. Μαρία Γιαννίρη, Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών, θα τιμήσει το Παράρτημα Πιερίας της Παναθηναϊκής «οι Ολυμπιάδες» με αφορμή την εκδήλωση του Παραρτήματος για τη γιορτή της Μητέρας αφιερωμένης στον εθελοντισμό.


Η κα. Παυλοπούλου και η κα. Γιαννίρη αποδέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση της καθ. Έφης Μπάσδρα, επίσης μέλους της επιστημονικής επιτροπής της Παναθηναϊκής.
Το...


Παράρτημα Πιερίας θα τιμήσει την κα. Σίσσυ Παυλοπούλου και την κα. Μαρία Γιαννίρη για το πολύπλευρο έργο τους στον εθελοντισμό, τη διαρκή προσφορά τους στην κοινωνία και την ανάδειξη των θεμάτων που απασχολούν τη σύγχρονη ελληνίδα μητέρα και την ελληνική οικογένεια μέσα από το σημαντικό έργο της μεγαλύτερης γυναικείας οργάνωσης, της Παναθηναϊκής. Επίσης το Παράρτημα Πιερίας θα τιμήσει την κα Ιωάννα Τσίπη και κα. Μαρία Μποβολή για την διαχρονική τους εθελοντική προσφορά και το κοινωνικό τους έργο καθώς επίσης και τον Φιλόπτωχο Σύλλογο Κατερίνης – Η Ελεημοσύνη με 90 και πλέον χρόνια παρουσίας στην πόλη μας και την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κων. & Δων Καταφυγιωτών - Η Αναγέννηση, για την διαρκή στήριξη της ελληνικής οικογένειας ειδικά στα χρόνια της κρίσης και την παροχή πολλαπλής βοήθειας και αρωγής τους σε συμπολίτες μας.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Μαΐου στις 11:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».


Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η Ορχήστρα Νέων Δίου με Διευθυντή τον κο. Νίκο Πατρή.


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.