Τα καλύτερα φυτά εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Αμερικανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος, ο αέρας που αναπνέουμε μέσα στο σπίτι μπορεί να είναι τοξικός, εξαιτίας των χημικών που εκπέμπουν τα έπιπλα, τα χαλιά, ακόμα και τα αποσμητικά χώρου και ευθύνεται για την εμφάνιση αλλεργιών, άσθματος και αναπνευστικών προβλημάτων.

Ο πρώην ερευνητής της NASA και συγγραφέας του βιβλίου How to Grow Fresh Air, B.C. Wolverton, PhD, αναφέρει ότι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσουμε τον αέρα που αναπνέουμε και να απαλλαγούμε από τις τοξικές χημικές ενώσεις του, είναι να τοποθετήσουμε 5 είδη φυτών στο εσωτερικό του σπιτιού.

1.Ο κισσός έχει την ιδιότητα να καθαρίζει τον αέρα από την τοξική φορμαλδεΰδη που υπάρχει στα έπιπλα του σπιτιού.2.Το μπαμπού είναι επίσης ένα φυτό για το σπίτι που καταστρέφει τις τοξικές ενώσεις και χαρίζει οξυγόνο στην ατμόσφαιρα.3.Ο κρίνος έχει την ιδιότητα να καταστρέφει από τον αέρα χημικές ενώσεις, όπως ακετόνη, βενζόλιο και αμμωνία.4.Ο φίκος είναι ιδανικός για σπίτι αφού όχι μόνο καταστρέφει τη φορμαλδεΰδη, αλλά αντέχει και στις ψυχρές θερμοκρασίες.5.Ο φοίνικας (χαμαίρωπας) καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τα χημικά και την αμμωνία και αντέχει στα παράσιτα.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.