Τουρκικό πλοίο χτύπησε ελληνική κανονιοφόρο – Περίεργη σύγκρουση στο Αιγαίο κοντά στη Λέσβο

- Κατά παράβαση κάθε κανόνα ο Τούρκος καπετάνιος κινήθηκε προς στον ελληνικό πολεμικό πλοίο - Στη συνέχεια το τουρκικό εμπορικό πλοίο έστριψε προς τα τουρκικά ύδατα και απομακρύνθηκε - Το τουρκικό πλοίο χτύπησε την κανονιοφόρο “Αρματωλός” στο μεσόστεγο - Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματίες μεταξύ των μελών του πληρώματος - Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μετείχε σε επιχείρηση του ΝΑΤΟ


Το περιστατικό έγινε στις τέσσερις τα ξημερώματα. Ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο πλησίασε από αριστερά στη θέση όπου κινούνταν μια ελληνική κανονιοφόρος και κατά παράβαση κάθε κανόνα έπεσε πάνω της. Η κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού υπέστη ζημιές στο μεσόστεγο, ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Το ελληνικό πολεμικό μάλιστα συνεχίζει την αποστολή του καθώς βρίσκεται σε περιπολία στο πλαίσιο επιχείρησης του ΝΑΤΟ.
Η ανακοίνωση του ΓΕΝ

«Περίεργο περιστατικό»

Το τουρκικό εμπορικό με την επωνυμία “ ΚΑRΜΑΤΕ” πλέον βρίσκεται σε τουρκικά ύδατα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το πλήρωμά του μετά το “ατύχημα” με το ελληνικό πολεμικό έσπευσε να αναπτύξει ταχύτητα και να απομακρυνθεί, περνώντας στα “ασφαλή” τουρκικά ύδατα.

Πηγή φωτογραφίας marinetraffic

newsit

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.