ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΜΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.Η Πρόεδρος κα Σοφία Μαυρίδου και το Δ.Σ. της Πιερικής Αναπτυξιακής A.E. σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα 7 Μαΐου και ώρα 1.00 μ.μ, στα γραφεία της Πιερικής Αναπτυξιακής.... (οδός: 16ης Οκτωβρίου 17Β, 2ος όροφος, Κατερίνη) με θέμα:.
«Ενημέρωση για την προκήρυξη έργων δημοσίου ενδιαφέροντος του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της προγραμματικής περιόδου 2014-2020»

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.