Εκπαιδευτική-Ενημερωτική επίσκεψη της Δ/νσης Δασών Πιερίας στο Γυμνάσιο Κορινού, για το ΔΑΣΟΣΚλιμάκιο της Δ/νσης Δασών Πιερίας, αποτελούμενο από την την κ. Άννα Μπατσαρά-Δασοπόνο και Παιδαγωγό και τον κ. Ιωάννη Γραμματικόπουλο-Δασοφύλακα....


πραγματοποίησαν στις 30-04-2018 εκπαιδευτική - επιμορφωτική επίσκεψη στο Γυμνάσιο Κορινού ενημερώνοντας τους μαθητές όλων των βαθμίδων για το ΔΑΣΟΣ, προβάλλοντας διαφάνειες, που αφορούσαν την έννοια του δάσους, τις ωφέλειές του, τους εχθρούς που αντιμετωπίζει και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την καλύτερη προστασία του.
Προβλήθηκαν βίντεο με την χλωρίδα και πανίδα του ορεινού όγκου του Ολύμπου, με τα γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά του και τις ιδιαιτερότητές του, καθώς επίσης με τις Δασοτεχνικές Εργασίες που λάμβαναν χώρα κατά την δεκαετία του 1960 στα Πιέρια Όρη.

Η ενεργή συμμετοχή των μαθητών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το έντονο ενδιαφέρον τους, οι έξυπνες ερωτήσεις, η περιγραφή των εμπειριών τους και των συναισθημάτων τους, καθώς επίσης και οι προβληματισμοί τους για το μέλλον των δασών, ήταν η επιβράβευση στην προσπάθεια των μελών της εκπαιδευτικής ομάδας.

https://youtu.be/cJWCh1YGjtk

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.