Ανυπολόγιστες οι ζημιές από τη φωτιά στο εργοστάσιο μπαταριών της Sunlight (βίντεο).Έσβησε ηι μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο μπαταριών στο Όλβιο Ξάνθης που ξέσπασε στη 1 το μεσημέρι. Προληπτικά μέτρα εξαιτίας του επικίνδυνου καπνού....
Κατέστρεψε το κεντρικό κτίριο κατασκευής μπαταριών υποβρυχίων και formation και έκαψε ιδιαίτερα εύφλεκτα υλικά, υγρά μπαταριών και πλαστικά, πριν τεθεί υπό έλεγχο. Οι Αρχές σκοπεύουν να συμβουλευτούν καθηγητές από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για την επικινδυνότητα του αέρα.

Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα δύο τμήματα, καθώς και το συγκρότημα γραφείων.

Πυροσβεστικές δυνάμεις από όλη την Περιφέρεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που επιχείρησαν στο Όλβιο της Ξάνθης, έθεσαν υπό έλεγχο την μεγάλη φωτιά. Το έργο της κατάσβεσης ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς τα εύφλεκτα υλικά που βρίσκονται στο φλεγόμενο κεντρικό κτίριο του εργοστασίου, προκαλούσαν κατά διαστήματα μικρές εκρήξεις, όπως επίσης οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι έπνεαν στην περιοχή.

Ο ουρανός στην περιοχή ήταν μαυρίσμένη από τους καπνούς που ήταν ορατοί σε ακτίνα αρκετών χιλιομέτρων.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.