Μαμάδες και παιδιά με Διαβήτη έτρεξαν στον 15ο Μαραθώνιο Ολύμπου


ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Μαμάδες μαζί με τα παιδιά τους, που καθημερινά αντιμετωπίζουν τον Σακχαρώδη Διαβήτη (οι γνωστοί γλυκούληδες), συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο του 15ου Μαραθωνίου Ολύμπου την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 στο Λιτόχωρο.

Συγκεκριμένα, 20 γλυκούληδες και ανάμεσά τους παιδιά ηλικίας από 7 έως 16 ετών έτρεξαν τα πέντε χιλιόμετρα του αγώνα «Μελίνδρα» μέχρι την «Κόψη των Αετών». Κοντά τους ήταν επίσης εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης καθώς και εθελόντριες φίλες του Συλλόγου που έτρεξαν συμπαραστεκόμενες στον αγώνα των γλυκούληδων για μια καλύτερη ζωή.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Πιερίας ευχαριστεί α) τη διοργάνωση «Olympus Marathon», β) την εταιρία Novo Nordisk για τη στήριξη σ’ αυτή τη δράση, γ) τις εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, δ) την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας για την αμέριστη υποστήριξη μέσα από τη συμμετοχή τής κ. Κατερίνας Κατεργάρη η οποία στάθηκε δίπλα στον Σύλλογο Διαβητικών και στη συμμετοχή του στη διοργάνωση.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, μετά τον αγώνα δήλωσε: «Τρέξαμε με την ψυχή μας, τρέξαμε για μια ακόμη φορά αντιμετωπίζοντας με θάρρος και αισιοδοξία το καθημερινό πρόβλημά μας, τον Διαβήτη μας. Τρέξαμε μαζί με τα γλυκύτατα παιδιά μας και τερματίσαμε.

Το χαρήκαμε, το ευχαριστηθήκαμε όλες μαζί, το ευχαριστήθηκαν και τα αγγελούδια μας τα οποία είναι ανάγκη κι εκείνα να συνηθίσουν να ζουν με τον Σακχαρώδη Διαβήτη αντιμετωπίζοντάς τον όχι με θλίψη αλλά νικώντας τον καθημερινά με θέληση, με επιμονή, με θάρρος και αισιοδοξία».

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.