Συνάντηση αποφοίτων εξαταξίου Γυμνασίου Κατερίνης έτους 1968: Σαν να 'ταν χθες...
Ξαναχτύπησε το κουδούνι το Σάββατο 9 Ιουνίου καλώντας τους απόφοιτους να μπουν στη γραμμή να κάνουν την πρωινή προσευχή και να καθίσουν ξανά στα θρανία.
Δεν ήταν βέβαια όπως τότε, τα τότε ανέμελα γέλια έγιναν χαμόγελα, κάποια πικρά, κάποια νοσταλγικά, τα όνειρα καταλάγιασαν. Αδυσώπητος ο χρόνος άφησε τα σημάδια του, «έκλεψε» κάποιους φίλους, συμμαθητές, καθηγητές. Κι όμως υπήρχε ακόμη διάχυτο εκείνο το άρωμα ακακίας και η οσμή του αιωνόβιου κτιρίου.


Αγκαλιές, φιλιά και εις το επανιδείν, μετά από πέντε χρόνια με την ευχή να είμαστε πάλι όλοι εκεί.


Γ.Χ


imerisiapierias 

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.