Να μας απαντήσουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ΑΜΕΣΑ στις καταγγελίες! «Κυβερνώντες έδωσαν εντολή να εξασθενήσουν το σήμα 3G και 4G για να…»
Από έγκυρες πληροφορίες μαθαίνουμε ότι οι Κυβερνώντες έδωσαν εντολή στις εταιρείες....
κινητής τηλεφωνίας να εξασθενήσουν το σήμα 3G και 4G, θέτοντας εκτός λειτουργίας ή μερικής λειτουργίας τις κεραίες, ώστε να μην μπορεί κάποιος να μεταδίδει live από τις συγκεκριμένες περιοχές όπου διεξάγονται σοβαρότατα επεισόδια για να μην ξεσηκωθούν περισσσότεροι και πάμε σε μορφή επανάστασης!


 Παρακαλώ διαδώστε το,

Με εκτίμηση, Λάμψη ΤηλεόρασηΠΙΕΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.