9 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚOZANH

Δυναμική εμφάνιση για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που επέστρεψαν από την Κοζάνη με 9 μετάλλια που κατέκτησαν στους τελευταίους διασυλλογικούς αγώνες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων του 2018.


Πιο...


συγκεκριμένα στους κωπηλατικούς αγώνες που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης το Σάββατο 23/6 στην λίμνη Πολυφύτου της Κοζάνης με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 αθλητών από 12 συλλόγους , ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πήρε μέρος με 25 αθλητές και αθλήτριες. Οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος κυματισμός δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή των αγώνων στο νερό και πραγματοποιήθηκαν τελικά στα κωπηλατικά εργόμετρα. Οι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης πραγματοποιώντας πολύ δυναμική εμφάνιση, κατέκτησαν συνολικά 9 μετάλλια (4 χρυσά, 1αργυρό και 4χάλκινα).
Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

Τη πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν οι :

1) Σάββας Καριπίδης στο αγώνισμα σκιφ παίδων
2) Ανδρονίκη Καρυώτη στο σκιφ κορασίδων 12ετών
3) Γιώργος Κετσιτζόγλου –Παναγιώτης Φοροζίδης στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
4) Δημήτρης Παπανάκος στο σκιφ παίδων.


Τη δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι :

1) Κων/νος Κετσιτζόγλου –Κων/νος Ζιώγας στο διπλό σκιφ παίδων.


Τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι :


1) Άκης Οχανιάν στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
2) Κώστας Ντέιβι- Νίκος Τοστσίδης στη δίκωπο παίδων.
3) Νίκος Καλαμπάκας στο σκιφ παίδων.
4) Ζιώγα Θεοφανία -Αλκμήνη Κάρκα στο διπλό σκιφ κορασίδων.


Τέταρτη θέση:

1) Παναγιώτα Σαλμανλή στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών
2) Θόδωρος Φοροζίδης στο σκιφ παίδων 12-14 ετών
3) Λουκάς Χαϊδαλής –Λεωνίδας Ευθυμίου στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών
4) Ελευθερία Κωστοπούλου, Μάρθα Κωνσταντινίδου- Άννα Κουσίδου- Ιωάννα Τσιτσίρα στη τετράκωπο κορασίδων.
5) Κώστας Κετσιτζόγλου- Κώστας Ζιώγας -Κώστας Ντέιβι -Νίκος Τοστσίδης, στη τετράκωπο παίδων.
Ενώ στην Πέμπτη θέση κατατάχθηκαν οι Δήμητρα Χατζησαββίδη-Κοκκινοπλίτη Χριστίνα- Βασιλική Μαρέτη και Βασιλική Καριπίδου, στη τετράκωπο κορασίδων.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης που ήταν αρχηγός της αποστολής στην Κοζάνη, και εμψύχωνε τους αθλητές στην προσπάθειά τους, με το πέρας των αγώνων, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους, για την πολύ καλή εμφάνιση όλης της ομάδας, τους παρότρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επιμονή την προσπάθειά τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια με επιτυχίες.


Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.