Οικογενειακά επιδόματα: Ανοίγει η εφαρμογή για τις αιτήσειςΑνοίγει, η εφαρμογή Α21 για να δεχθεί τις αιτήσεις για την παροχή οικογενειακών επιδομάτων σε περίπου 730.000 νοικοκυριά καθώς από εφέτος και για τα επόμενα χρόνια την όλη διαδικασία έχει αναλάβει ο ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr).

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού 2018 θα πρέπει να υποβάλουν οριστικά τη φορολογική δήλωση του 2018 (εισοδήματα 2017) και στη συνέχεια μέσω της νέας ηλεκτρονική πλατφόρμας να συμπληρώσουν τα στοιχεία της αίτησης κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXISnet.

Με την υποβολή του Α21 αυτόματα γίνονται οι απαραίτητες διασταυρώσεις τόσο με τα στοιχεία των φορολογικών δηλώσεων που διατηρεί το υπουργείο Οικονομικών καθώς και με άλλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων, όπως είναι για παράδειγμα τα στοιχεία που διατηρεί το υπ. Εσωτερικών, το υπ. Παιδείας κ.τ.λ.


imerisiapierias

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.