Μελέτη αντιπλημμυρικής θωράκισης του παραθεριστικού οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής
Την ένταξη στο πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών της Π.Ε.Πιερίας σχετικής μελέτης για την αντιπλημμυρική θωράκιση του παραθεριστικού οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής και τη δρομολόγησή της ανακοίνωσε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, ανακοίνωσε την ένταξη στο πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών της Π.Ε.Πιερίας, σχετικής μελέτης για την αντιπλημμυρική θωράκιση του παραθεριστικού οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής και τη δρομολόγησή της, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στη σύσκεψη παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κατερίνης, του Προέδρου της ΔΕΥΑΚ, της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ και της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, συζητήθηκε στο πλαίσιο της σοβαρότητας του θέματος και της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των φορέων, το ζήτημα της αντιμετώπισης των πλημμυρικών φαινομένων και των προβλημάτων αποστράγγισης των ομβρίων, που παρουσιάζονται πλησίον της στραγγιστικής τάφρου Τ24 και εντός του παραθεριστικού οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.