Λαχταριστές πατάτες στο φούρνο με λευκό κρασί





Υλικά

800 γραμμάρια πατάτες

100 ml ξηρό λευκό κρασί

3 σκελίδες σκόρδο

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Μαύρο πιπέρι, αλάτι

Δενδρολίβανο για τη γεύση

Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια του ίδιου μεγέθους. Ξεφλουδίζουμε το σκόρδο και το βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το δενδρολίβανο και τις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε τις πατάτες σε ένα ταψί μαζί με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα περίπου, ανακατεύοντας περιστασιακά. Περίπου 10 λεπτά πριν από το τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε το λευκό κρασί και ανακατεύουμε ξανά.


govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.