Δήμος Κατερίνης – Δημοτικό Ωδείο: Μελωδίες με «όχημα» το ταλέντο των μαθητών


Με δύο μαθητικές συναυλίες συνεχίστηκε η ατζέντα των μουσικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης. Ο λόγος για την μαθητική συναυλία των τάξεων φλάουτου - φλάουτου dolce της Γεωργίας Πανίδου & βιολιού του Χρήστου Τασχουνίδη, το Σάββατο 27/05 στο Πνευματικό Κέντρο.

Επιπλέον, των τάξεων φλάουτου - φλάουτου dolce της Γεωργίας Πανίδου, μονωδίας της Γ. Ζέττα και βιολιού του Χρήστου Τασχουνίδη, το Σάββατο 02/06, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, παρουσιάζοντας έργα από το κλασικό και ελαφρύ ρεπερτόριο και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Με αφορμή τις εκδηλώσεις, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης Παναγιώτης Μπερεδήμας, μετέφερε σε δήλωσή του, το χαιρετισμό του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, ενώ συνεχάρη και ευχαρίστησε μαθητές και εκπαιδευτικούς της χορωδίας για την άρτια εμφάνισή τους τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Το Δημοτικό Ωδείο διαχρονικά, με όχημα την παιδική δημιουργικότητα και τη μεθοδική διδασκαλία των εκπαιδευτικών μας, συνιστά πολύτιμο εργαλείο πολιτισμού, που μας βοηθά να ατενίζουμε το μουσικό μέλλον του τόπου με χαμόγελο και αισιοδοξία».
Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.