Πώς να φτιάξετε πανακότα μάνγκο




Υλικά:

½ φλιτζάνι (125ml) βρασμένο θερμό νερό
1 πακέτο 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη
½ φλιτζάνι (100g) ζάχαρη
πρέζα αλάτι
1 φλιτζάνι 250ml γάλα καρύδας η (γάλα εβαπορέ ή κρέμα λειτουργεί πάρα πολύ)
1 φλιτζάνι 250 ml φρέσκο ​​πουρέ ώριμα μάνγκο (περίπου 2 μεσαία μάνγκο)
προαιρετικό μερικούς κύβους μάνγκο και τριμμένη καρύδας για τη γαρνιτούρα



Εκτέλεση:

1. Σε ένα μέσο κύπελλο, χτυπήστε ελαφρά μαζί το ζελατίνη και βρασμένο ζεστό νερό μέχρι να μην υπάρχουν σβόλοι.

2. Χτυπήστε ελαφρά στη ζάχαρη και αλάτι μέχρι να διαλυθεί.

3. Ανακατέψτε στο γάλα καρύδας, το μάνγκο πουρέ μέχρι το μίγμα να είναι λείο.

4. Αδειάστε σε 4 φορμάκια ή μικρά μπολ. Βάλτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρισμα.



govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.