«Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» στο Επιμελητήριο Πιερίας


Το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με το Τμήμα Λογιστικής – Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλούν σε ημερίδα με θέμα: «Η σημασία της κοστολόγησης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας» την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 στη Συνεδριακή αίθουσα (1ος όροφος) του Επιμελητηρίου Πιερίας.
Εισηγητές:


- Δημήτρης Γκίνογλου, Καθηγητής Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
«Η κοστολόγηση ως εργαλείο οργάνωσης της παραγωγής, καθοδήγησης του τμήματος πωλήσεων και λήψης επιχειρησιακών αποφάσεων»
- Κώστας Σταυριανίδης, Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης – Κοστολόγος
«Κοστολόγηση βάσει δραστηριοτήτων (Activity based Costing ABC) - Η χρησιμότητα και αξιοποίηση των πληροφοριών που προκύπτουν από διεργασίες κοστολόγησης βάσει δραστηριοτήτων - Μηχανογραφημένη υποστήριξη διεργασιών κοστολόγησης ABC».

Για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ο Πρόεδρος
Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.