Τα ζευγάρια με αυτή τη διαφορά ηλικίας έχουν τις λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν
Μπορεί οι σχέσεις να είναι μια τόσο δύσκολη και προσωπική υπόθεση και η επιτυχία τους να εξαρτάται κάθε φορά από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, αλλά η διαφορά ηλικίας ανήκει σίγουρα στους πιο καθοριστικούς από αυτούς.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας αναφέρεται συχνά ως ένας από τους λόγους αποτυχίας μιας σχέσης- προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα έχουν δείξει και ορισμένες σχετικές έρευνες. Ποια είναι όμως διαφορά ηλικίας που θεωρείται ιδανική και πιο safe για το μέλλον μιας σχέσης;

Σύμφωνα με μια έρευνα του Emory University, τα ζευγάρια με ηλικιακή διαφορά ενός χρόνου έχουν 3% πιθανότητες να χωρίσουν. Συγκριτικά, τα ζευγάρια με διαφορά 5 χρόνων σχετίζονται με ποσοστό 18%, τα ζευγάρια με διαφορά 10 χρόνων με 39% και εκείνα με 20 χρόνια διαφορά με 95%.

Oι ερευνητές κατέληξαν σε αυτά τα ποσοστά μελετώντας πάνω από 3000 ζευγάρια- όσο μεγαλύτερη η ηλικιακή διαφορά, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες το ζευγάρι να χωρίσει.

Ωστόσο, μια ενδιαφέρουσα "ανατροπή" ήταν ότι τα ζευγάρια που ξεπερνούν το όριο των δύο χρόνων δεσμού, έχουν 43% λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν.


govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.