ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Οι εκδόσεις Μάτι θέλουν να συγχαρούν το ίδρυμα Πασχάλη και κυρίως τον κ. Διονύση Πασχάλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς τους τοπικούς συγγραφείς των εκδόσεων Μάτι, κ. Γιάννη Καζταρίδη και κ. Δημήτρη Δημηνά, και προμηθεύτηκε ικανό αριθμό βιβλίων τους με σκοπό αφενός την προώθηση της ιστορίας της Πιερίας, αφετέρου την ανάδειξη του παιδαγωγικού – ψυχολογικού μηχανισμού της νεανικής παραβατικότητας, τόσο στο Εξωτερικό (ΕΟΤ, Πρεσβείες, Ομογένεια κ.λπ), όσο και στο Εσωτερικό (Σχολεία, Κοινωνικά Ιδρύματα, Δήμοι).

Η χειρονομία αυτή αναδεικνύει τον προσανατολισμό και την πρόθεση του ιδρύματος να συνδράμει στην ενδυνάμωση της τοπικής ιστορίας και στην ανάγκη θεσμοθέτησης και διδασκαλίας της κοινωνικής λειτουργίας. Οι δύο αυτές καταστάσεις θα δημιουργήσουν τους κατάλληλους θεσμούς οι οποίοι θα σφυρηλατήσουν την ελληνικότητα του χώρου στη διαδρομή των αιώνων και θα διώξουν τα αδιέξοδα της παιδικής καταπίεσης και παραβατικότητας.

Ευελπιστούμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι ευγενείς ευπατρίδες κατά το πρότυπο των ενεργειών του παρελθόντος.


Με τιμή,
Εκδόσεις Μάτι

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.