ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ 'ΟΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ'...

Σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11/06/18 η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν.Πιερίας ‘ Όσιος Διονύσιος εν Ολύμπω’....Στην αίθουσα της Βαρναβείου βιβλιοθήκης , μετά από πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου , παραβρέθηκαν τα μέλη του συλλόγου και ενημερώθηκαν για τα έργα και τις δραστηριότητες που έλαβαν χώρα από τον Ιούλιο του 2016 μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια διεξήχθη διεξοδική συζήτηση για τις μελλοντικές δράσεις του συλλόγου, έγιναν προτάσεις και παρατηρήσεις, με αποτέλεσμα την πλήρη συμφωνία των μελών στα πεπραγμένα της γενική συνέλευσης, στον οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό, καθώς και στα μελλοντικά σχέδια δράσης του συλλόγου.

Τέλος, έγινε αναφορά στις επικείμενες εκλογές ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 25/06/18, από τις 18:00 έως τις 21:00, στον ίδιο χώρο.


Με εκτίμηση, για το διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος Στέφανος Σπανός.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.