Η Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ενημερώνει τα μέλη, στελέχη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ, ότι τα γραφεία του κόμματος στην οδό Θεσσαλονίκης 3 στην Κατερίνη, καθ' όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού θα είναι ανοιχτά από Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 το πρωί με 2 το μεσημέρι.
Για...


να εξυπηρετήσει τους φίλους, μέλη και στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, στο γραφείο θα βρίσκεται για τις ώρες αυτές ο Πρόεδρος της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ κ. Δημήτριος Δημητρίου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.