Και ο Κώστας Κουκοδήμος για τον Δήμο Κατερίνης??
Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η δεύτερη επίσημη υποψηφιότητα Δημάρχου για τον Δήμο Κατερίνης. Αυτή του π. Αντιδημάρχου και π.προέδρου του Δ.Σ. Θανάση Λιακόπουλου. Έτσι μετά τον Γιώργο Νταντάμη που ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του στα μέσα Μαρτίου, έρχεται μία ακόμα υποψηφιότητα να προστεθεί στους άμεσα ενδιαφερόμενους για τον Δήμο Κατερίνης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2019.

Συνοψίζοντας τα σημερινά δεδομένα αναμένεται μία σκληρή μάχη με τον σημερινό Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη να έχει ήδη δηλώσει εκ νέου υποψήφιος για την Δημαρχεία της Κατερίνης, τον Νίκο Μακρίδη που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την πορεία του με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, τον Μπάμπη Παπαδόπουλο με την Λαϊκή Συσπείρωση, τον συνδυασμό ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ που βρίσκεται σε αναζήτηση επικεφαλή, και τις νέες υποψηφιότητες του Γ.Νταντάμη και του Θ.Λιακόπουλου αλλά και την εν αναμονή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του βουλευτή της ΝΔ Κ.Κουκοδήμου, που σε όλους τους τόνους δηλώνει ότι το ενδιαφέρον του για τον Δήμο παραμένει ενεργό.

Η εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Κατερίνης ξεκίνησε και το ενδιαφέρον θα είναι έντονο. Το σίγουρο είναι ότι οι ζυμώσεις και οι συναντήσεις στο επόμενο διάστημα θα είναι συχνές και ενδιαφέρουσες και οι ΒΗΜΑ…τιστές θα είναι εδώ για να σας το μεταφέρουν.

Πηγή: Ολύμπιο Βήμα

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.