Το νερό του Κορινού: Κάθε καλοκαίρι το ίδιο βιολί
Είναι τρίτο βράδυ ίσως και τέταρτο που μετά τις 7 το απόγευμα περίπου πέφτει δραματικά η πίεση του νερού, γυρνάμε από την εργασία μας και δεν έχει νερό να κάνουμε μπάνιο, κοιμόμαστε χώρια από τα παιδιά και την γυναίκα γιατί μυρίζουμε από τον ιδρώτα. Μας πήραν τα λεφτά μας πήραν την Μακεδονία, μας πήραν και το νερό το 2018. Κάθε...καλοκαίρι το ίδιο βιολί. Όλο το νερό από τον Όλυμπο πέφτει στην θάλασσα και ο Κορινός κάθε καλοκαίρι πλένεται με Fanta.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.