Ασφαλτόστρωση στην οδό Ίωνος Δραγούμη και παρεμβάσεις ανάπλασης στις οδούς Κιλκίς και Αθ. ΒασιλειάδηΣτη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και στην απρόσκοπτη κυκλοφορία οχημάτων και πεζών στην «καρδιά της Κατερίνης» και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ίωνος Δραγούμη συμβάλλουν οι παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης, οι οποίες ολοκληρώνονται σήμερα από τον Δήμο Κατερίνης.
Αντικείμενο των εργασιών, τις οποίες συντονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος, συνιστά η βελτίωση της βατότητας του οδικού δικτύου της πόλης και η μέριμνα για την καλύτερη δυνατή κατάσταση του οδοστρώματος.


Παράλληλα, από συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας συνεχίζονται στην οδό Κιλκίς (από το ύψος της οδού Περδίκα έως την οδό Θεσσαλονίκης), οι εκτεταμένες και συστηματικές εργασίες, για την ανακατασκευή, συντήρηση - επισκευή πεζοδρομίων και των επιμέρους υποδομών τους.
Τέλος, στην οδό Αθ. Βασιλειάδη, όπου υλοποιούνται παρεμβάσεις ανάπλασης και πεζοδρόμησης έγινε φύτευση δέντρων από συνεργείο της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.