Νόστιμα αλμυρά ντόνατς με τυρί και ζαμπόν






Υλικά

1 κιλό πατάτες

100 γραμμάρια ζαμπόν

3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα

1 αυγό

Αλάτι

Τριμμένη φρυγανιά

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες, όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις λιώνουμε μέχρι να γίνουν πουρές. Υστέρα προσθέτουμε στο μπολ το αλάτι, το ζαμπόν, το αυγό, λίγη τριμμένη φρυγανιά και τη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.

Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Μετά από μια ώρα βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και φτιάχνουμε μικρά κουλουράκια σαν ντόνατς.

Σε ένα μπολ έχουμε βάλει λίγη τριμμένη φρυγανιά και περνάμε τους λουκουμάδες και τους βάζουμε σε ένα ταψί αφού έχουμε πριν τοποθετήσει μια λαδόκολλα και έχουμε ρίξει λίγο λάδι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά.


govastileto
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.