Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ:Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ομιλήτρια σε ημερίδα της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα με θέμα « Οι γυναίκες στο σήμερα και στο αύριο»

Ομιλήτρια σε ημερίδα που διοργανώνει το Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, θα είναι η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Σοφία Μαυρίδου...
.Η ημερίδα με θέμα «Οι γυναίκες στο σήμερα και στο αύριο» που θα διεξαχθεί στις 13 Ιουνίου 2018 στις 17:30 μ.μ. στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις θεματικές ενότητες « Νέες Προοπτικές στην αγορά εργασίας», «Γυναίκες Επιχειρηματίες:Ευκαιρίες και Προκλήσεις», « Ισορροπία Προσωπικής και Επαγγελματικής Ζωής» και «Ο Ρόλος των γυναικών στην Σύγχρονη Πολιτική Σκηνή», ενώ την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει με το χαιρετισμό του ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα αναπτύξει τις θέσεις της -μέσα από την πολύχρονη και σημαντική εμπειρία που διαθέτει από την αυτοδιοικητική της θητεία -στην ενότητα «Ο Ρόλος των γυναικών στην Σύγχρονη Πολιτική Σκηνή», με συντονίστρια τη Γραμματέα Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μαρία Συρεγγέλα και ομιλήτριες επίσης την Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως και την Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β' Αθηνών, κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Κοινωνίας των Πολιτών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μεταξύ άλλων, θα αναφερθεί στην αξία και στη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στο πολιτικό γίγνεσθαι, αποτυπώνοντας τα συμπεράσματά της από τις καθημερινές προσλαμβάνουσες τόσο από τη δική της πολιτική διαδρομή, από τις προκλήσεις και το δημιουργικό αγώνα για τον τόπο της όσο και από τη δυναμική συμμετοχή και άλλων γυναικών στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.