Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας,..Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, συναντήθηκε με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κο Τζαμακλή Χαρίλαο.... κα Σκούφα Ελισάβετ και κο Καστόρη Αστέριο, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας.
Από
πλευρά μας ζητήθηκε η άμεση ενίσχυση με αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού κατά την θερινή περίοδο για την κάλυψη των ήδη αυξημένων αναγκών του Α.Τ. Δίου Ολύμπου. Επίσης η ενίσχυση με προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας κατά τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις, μιας και τα προηγούμενα δύο έτη δεν μετατέθηκαν συνάδελφοι προς την Πιερία.

Ζητήθηκε ο εφοδιασμός των Υπηρεσιών μας με νέα υλικοτεχνικά μέσα (κράνη και υλικά για την διμοιρία υποστήριξης, κράνη και στολές για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλεξίσφαιρα), καθώς και με νέα οχήματα (έγχρωμα και συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς και μοτοσυκλέτες).

Τέθηκε το ζήτημα της αντικατάστασης της υπάρχουσας σκοπιάς της Δ/νης Αστυνομίας Πιερίας με σύγχρονη αλεξίσφαιρη, που θα καλύπτει τις προδιαγραφές ασφαλείας για την καλύτερή δυνατή προστασία των συναδέλφων μας που εκτελούν καθήκοντα σκοπού.

Οι κ.κ. Βουλευτές άκουσαν τους προβληματισμούς μας, δηλώνοντας πως θα κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί για την επίλυση των προβλημάτων μας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος
Ο Γεν. Γραμματέας

ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.