Βραδινή παρατήρηση στο Αστεροσκοπείο του Α.Π.Θ

Το ΕΚΦΕ Πιερίας οργανώνει βραδινή επίσκεψη για παρατήρηση ουρανίων σωμάτων στο Αστεροσκοπείο του Α.Π.Θ., τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018.

Θα παρατηρήσουμε σώματα του νυχτερινού ουρανού εκείνης της ημέρας και ώρας με το τηλεσκόπιο και ξεναγό τον καθηγητή κ. Ιωάννη Σειραδάκη.


Ώρα αναχώρησης: 19:00’, από την Πλατεία Ηρώων (δίπλα στη ΔΕΗ).


Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο Τουρισμού “Τασιώνας”, 25ης Μαρτίου 10, τηλ. 2351047797, και στο ΕΚΦΕ Πιερίας, τηλ. 2351045145.


Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.