Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΑΓ.ΚΟΡΗΣ

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε η ομάδα φιλοξενουμένων ΑμεΑ της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης μαζί με τους συνοδούς της, με την επίσκεψή τους στους πρόποδες του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο ρέμα της Αγίας Κόρης.
Η...
εκδρομή περιελάμβανε δραστηριότητες όπως επίδειξη κατάβασης σε καταρράκτη, άλματα, τσουλήθρες, κολύμπι στις βάθρες, σ΄ ένα εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο.

Ευχαριστώ την Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.


Βασίλης Σίμος
Υπεύθυνος canyoning Ολύμπου

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.