Αλλάζουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ DISCOUNT STORE-Pieriasport CUP 2018!


Μετά απο αίτημα ομάδων που αποτελούνται απο μαθητές λυκείων οι οποίοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, αλλάζουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ DISCOUNT STORE-Pieriasport CUP 2018!
Έτσι το τουρνουά θα αρχίσει την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 και μετά το πέρας όλων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στην χώρα μας!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.